Suedeza
Scris de Traduceri SDH - Cristi Ionita   

Traduceri suedeza

Ai nevoie de o traducere in limba suedeza? Ai ajuns unde trebuie, pentru ca la traduceri ne pricepem cel mai bine. Traducatorii nostri specializati in limba suedeza iti stau la dispozitie cu profesionalism, indiferent daca e vorba de traduceri legalizate sau traduceri autorizate in limba suedeza.

Apeleaza la serviciile noastre, iar la sfarsit vei primi o traducere de calitate, la un pret foarte competitiv. Stim foarte bine ca un client multumit se va intoarce, asa ca ne dorim cat mai multi clienti multumiti. Si pentru ca la traduceri ne pricepem cel mai bine, iti oferim o serie intreaga de servicii conexe traducerilor in limba suedeza, la preturi foarte bune:

  • interpretariat si traduceri simultane in limba suedeza, inclusiv traduceri prin telefon sau videoconferinta

  • traduceri legalizate (legalizari notariale ale documentelor traduse de traducatorii nostri)

  • apostile traduceri (supralegalizari cu apostila Conventiei de la Haga)

  • servicii de curierat

  • sistem flexibil de plata pentru toate serviciile de traduceri in limba suedeza (plata online cu cardul, ordin de plata, bilete la ordin, plata la livrare prin curier, s.a.m.d)

  • sistem de abonamente pentru clientii care au nevoie frecvent de traduceri in limba suedeza

Traduceri online: lasa traducerile sa vina la tine! E gratis!

Pentru ca timpul tau este pretios pentru noi, casa de traduceri SDH vine la tine oridecateori ai nevoie de o traducere. Nu este nevoie sa pierzi timpul blocat in trafic sau alergand cu sufletul la gura prin oras din cauza unor termene de realizare imposibile.
Este suficient sa apelezi la serviciul nostru pentru traduceri la distanta:

Traduceri la distanta: 0723.302.477

Pe langa traducerile din limba suedeza in romana, sau din romana in suedeza, executam si traduceri din/in suedeza in alte limbi:

Romana suedeza romana
Engleza suedeza engleza
Franceza suedeza franceza
Italiana suedeza italiana
Spaniola suedeza spaniola
Germana suedeza germana
Rusa suedeza rusa
Maghiara suedeza maghiara
Portugheza suedeza portugheza
Greaca suedeza greaca
Croata suedeza croata
Japoneza suedeza japoneza
Polona suedeza polona
Araba suedeza araba
Suedeza suedeza suedeza
Turca suedeza turca
Ucraineana suedeza ucraineana
Bulgara suedeza bulgara
Olandeza suedeza olandeza

Daca te intereseaza si alte informatii despre limba suedeza, iata ce spune Wikipedia:

Limba suedeza (in suedeza: Svenska) este o limba vorbita in majoritate in Suedia, si in minoritate in Finlanda. De asemenea este vorbita in alte parti ale lumii unde este minoritate etnica suedeza (de exemplu, in SUA). Suedeza este una din limbile scandinave, o sub-grupa a limbilor germanice (indo-europene). Suedeza este foarte apropiata lingvistic de limba daneza si norvegiana.
Suedeza este limba nationala (dar nu oficiala) a Suediei, si este vorbita de majoritatea populatiei. Este limba oficiala in insulele Åland, un teritoriu autonom al Finlandei. Este limba secundara (dar oficiala) in Finlanda, dupa limba finlandeza. Suedeza este limba nativa pentru aproximativ 5.6% din populatia Finlandei. Dar limba se preda obligatoriu in scolile finlandeze, si este cunoscuta de majoritatea finlandezilor.

 
Previous Next
Logan si Sandero asamblate intr-o uzina chinezeasca din Venezuela

Producatorul Renault ia in calcul posibilitatea de a asambla Sandero si Logan in Venezuela, la o uzina detinuta de producatorul auto chinez Great Wall. Seturile de piese necesare fabricatiei urmand vor fi aduse din Columbia.

Citește mai departe...
21 de banci italiene intra sub supravegherea Moody’s
Agentia de evaluare financiara Moody’s a plasat sub supraveghere ratingurile pentru soliditate financiara si pentru datoriile pe termen lung si depozite a 21 de banci din Italia.
Citește mai departe...

Traduceri autorizate

Clientii nostri:

Tel: 004/0723.302.477 | Fax: 004/021.771.14.90 | Birou traduceri legalizate, interpretariat si apostile in limbile engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa, maghiara, greaca, portugheza, croata, japoneza, suedeza, polona, araba, turca, ucraineana, olandeza, bulgara