Turca
Scris de Traduceri SDH - Cristi Ionita   

Traduceri turca - Traducere turca

Ai nevoie de o traducere in limba turca? Ai ajuns unde trebuie, pentru ca la traduceri ne pricepem cel mai bine. Traducatorii nostri specializati in limba turca iti stau la dispozitie cu profesionalism, indiferent daca e vorba de traduceri legalizate sau traduceri autorizate in limba turca.

Apeleaza la serviciile noastre, iar la sfarsit vei primi o traducere de calitate, la un pret foarte competitiv. Stim foarte bine ca un client multumit se va intoarce, asa ca ne dorim cat mai multi clienti multumiti. Si pentru ca la traduceri ne pricepem cel mai bine, iti oferim o serie intreaga de servicii conexe traducerilor in limba turca, la preturi foarte bune:

  • interpretariat si traduceri simultane in limba turca, inclusiv traduceri prin telefon sau videoconferinta

  • traduceri legalizate (legalizari notariale ale documentelor traduse de traducatorii nostri)

  • apostile traduceri (supralegalizari cu apostila Conventiei de la Haga)

  • servicii de curierat

  • sistem flexibil de plata pentru toate serviciile de traduceri in limba turca (plata online cu cardul, ordin de plata, bilete la ordin, plata la livrare prin curier, s.a.m.d)

  • sistem de abonamente pentru clientii care au nevoie frecvent de traduceri in limba turca

Traduceri online: lasa traducerile sa vina la tine! E gratis!

Pentru ca timpul tau este pretios pentru noi, casa de traduceri SDH vine la tine oridecateori ai nevoie de o traducere. Nu este nevoie sa pierzi timpul blocat in trafic sau alergand cu sufletul la gura prin oras din cauza unor termene de realizare imposibile.
Este suficient sa apelezi la serviciul nostru pentru traduceri la distanta:

Traduceri la distanta: 0723.302.477

Pe langa traducerile din limba turca in romana, sau din romana in turca, executam si traduceri din/in turca in alte limbi:

Romana turca romana
Engleza turca engleza
Franceza turca franceza
Italiana turca italiana
Spaniola turca spaniola
Germana turca germana
Rusa turca rusa
Maghiara turca maghiara
Portugheza turca portugheza
Greaca turca greaca
Croata turca croata
Japoneza turca japoneza
Polona turca polona
Araba turca araba
Suedeza turca suedeza
Turca turca turca
Ucraineana turca ucraineana
Bulgara turca bulgara
Olandeza turca olandeza

Daca te intereseaza si alte informatii despre limba turca, iata ce spune Wikipedia:

Limba turca (Türkçe) este o limba turcica vorbita in principal in Turcia (51,8 milioane), Bulgaria (810.000), Cipru (175.000), Grecia (300.000), Romania (30.000) si de catre emigrantii turci din Uniunea Europeana (2,5 - 3 milioane).

Numarul vorbitorilor nativi de limba turca este estimat la 60 de milioane, iar numarul total de vorbitori la 75 de milioane. Daca se includ si alte populatii care vorbesc citeva limbi foarte apropiate (azerii, turkmenii, etc.) numarul de vorbitori nativi atinge 100 de milioane si numarul total de vorbitori 125 de milioane.

 
Previous Next
Logan si Sandero asamblate intr-o uzina chinezeasca din Venezuela

Producatorul Renault ia in calcul posibilitatea de a asambla Sandero si Logan in Venezuela, la o uzina detinuta de producatorul auto chinez Great Wall. Seturile de piese necesare fabricatiei urmand vor fi aduse din Columbia.

Citește mai departe...
21 de banci italiene intra sub supravegherea Moody’s
Agentia de evaluare financiara Moody’s a plasat sub supraveghere ratingurile pentru soliditate financiara si pentru datoriile pe termen lung si depozite a 21 de banci din Italia.
Citește mai departe...

Traduceri autorizate

Clientii nostri:

Tel: 004/0723.302.477 | Fax: 004/021.771.14.90 | Birou traduceri legalizate, interpretariat si apostile in limbile engleza, germana, franceza, italiana, spaniola, rusa, maghiara, greaca, portugheza, croata, japoneza, suedeza, polona, araba, turca, ucraineana, olandeza, bulgara